Utstilling i kjempebokformat

Vi har utviklet og produsert en kjempebok til et verdensomspennende kultur- og undervisningsprogram som har Norgeslansering lørdag 5. mars på Nationaltheatret.

Mot uten grenser lanseres av Partnership for Change i samarbeid med Robert F. Kennedy Human Rights. Programmet bygger på boken «Speak Truth To Power» av Kerry Kennedy, med intervjuer av 50 menneskerettighetsaktivister fra hele verden.

Partnership for Change kom til oss fordi de trengte hjelp med å lage fotoutstillingen som følger med programmet. Siden målet var å nå en ung målgruppe ville vi lage noe annet enn en klassisk fotoutstilling med foto og tekster på vegg. Vi valgte derfor en strategisk og konseptuell tilnærming til oppgaven; hvordan lage en utstilling som i sin form ga en utvidet mening og forhåpentligvis interessant formidling for et ungt publikum? Vi valgte å utvikle en frittstående installasjon som publikum selv kan utforske; en 2 meter høy bok som folk kan bla i. Boken har store foto og korte tekster. Designet er laget av Karine Bergseth/Designstories, og er enkelt og slående i sort, rødt og hvitt. Produksjonen er gjort i samarbeid med Bolt og XLP Extra Large Print.

Boken blir i første omgang vist i Oslo, inne på Nationaltheatret 5.mars og skal siden på Norgesturné.

WebComment